Winkelwagen
Gratis verzending

Bij bestellingen boven de € 25,00

Service?

Dat is bij ons heel gewoon

Vragen?

Neem gerust contact met ons op

Laitovo Zonneschermen

Laitovo is de nieuwste revolutie zonneschermen voor uw auto. Alle schermen zijn los leverbaar. Het achterruit scherm bestaat uit 1 geheel. De unieke fijnmazige weving van de zonneschermen houdt felle zon buiten en het zicht naar buiten blijft normaal. De structuur van de stof geeft geen irritatie aan de ogen als je er doorheen kijkt. Ook wanneer het scherm in een hoek, door bijvoorbeeld een schuine ruit, moet worden geplaatst blijft het zicht normaal.

Deze zonneschermen geven u en de auto zelfs bescherming bij het rijden zelfs met open ramen, door de meegeleverde klipjes kunt u de Laitovo zonneschermen makkelijk en snel plaatsen tussen de raamstijlen en geven uw auto een mooi en discreet uiterlijk. Laitovo zonneschermen zijn van hoge kwaliteit en bestand zijn tegen vocht en vuil.

Auto's zonder airco kunnen erg heet en onaangenaam worden in de volle zon, met de Laitovo zonneschermen los je dit probleem snel en simpel op. Elke set van bestaat uit pasklare/custom-made zonnescherm die opmaat is geproduceerd voor elk auto en ruit. Alle sets zijn los leverbaar.

De zonneschermen van Laitovo zijn beschikbaar voor veel bijna alle automerken. Zo hebben we bijvoorbeeld zonneschermen van Audi, BMW en Mercedes. Ook zijn de schermen enorm scherp geprijsd voor de goede kwaliteit die ze je geven.

Let op: de levertijd van de Laitovo zonneschermen bedraagt iets langer dan je gewend bent van ons.

Neem bij vragen gerust even contact met ons op. Ga veilig op weg en bescherm jezelf tegen verblinding van de zon!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.