Winkelwagen
Gratis verzending

Bij bestellingen boven de € 25,00

Service?

Dat is bij ons heel gewoon

Vragen?

Neem gerust contact met ons op

Motor beschermhoezen

Motor Afdekhoes nodig voor de zomer of winter? Motorfiets, chopper of racemonster even in tuin of in de opslag weg zetten maar wel beschermd tegen stof en andere invloeden die niet wenselijk zijn. Geeft jouw motor de bescherming die het verdient. Houd je motor schoon, beschermt en rijklaar met de afdekhoezen van Car-Plus. Afdekhoezen zijn van hoge kwaliteit en geven bescherming tegen bijna alle weersomstandigheden die jouw motor krijgt te voortduren bij het stallen.

De afdekhoes van het merk Car-Plus zijn leverbaar en verkrijgbaar in diverse maten zodat u altijd uw motor, chopper, racer, cross motor kunt afdekken. Motor is gelijk beschermt tegen UV-stralen van de zon, wind, regen, kleine hagel, sneeuw en ijzel. Tevens is de afdekhoes ook zeer geschikt voor het stallen in bosrijk gebied waar jouw fiets word bloot gesteld aan bijvoorbeeld hars van dennenboom en vogel poep, met de afdekhoes van Car-Plus is jouw motorfiets beschermt en de afdekhoes is makkelijk te reinigen.

Hoezen zijn verpakt in style volle verpakking die jou de mogelijkheid geeft om de hoes makkelijk en schoon jouw hoes op te bergen.

Geschikt voor motoren, choppers, racers en crossmotoren. 

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren