Winkelwagen
Gratis verzending

Bij bestellingen boven de € 25,00

Service?

Dat is bij ons heel gewoon

Vragen?

Neem gerust contact met ons op

Hoezen

In ons assortiment beschikken we over verschillende soorten beschermhoezen. We hebben beschermhoezen voor jouw camper, motor, caravan, quad en auto. Met deze hoes kun je jouw voertuig altijd in weer en wind buiten laten staan, maar bescherm je bijvoorbeeld de laklaag wel. Zo zal het voertuig minder snel beschadigen en dus langer mooi blijven. 

De hoezen zijn van het merk Car-Plus welke erom bekend staan beschermhoezen van goede kwaliteit te leveren. De beschermhoezen beschermen jouw voertuig tegen alle weersomstandigheden. Zo heeft jouw voertuig geen nadelig effect op harde wind, regen, hagel, sneeuw, ijzel of zelfs Uv-stralen van de zon. Ook zal de hoes bescherming bieden tegen bijvoorbeeld hars van de bomen, vogelpoep, stof en andere invloeden die niet goed zijn voor het voertuig. De beschermhoezen zijn leverbaar in diverse formaten. Zo kun je kiezen voor de hoes die perfect om jouw voertuig past en dus de optimale bescherming biedt. Na gebruik is de hoes makkelijk schoon te maken.

De hoezen worden geleverd in een stijlvolle verpakking welke tevens dient als draagtas. Zo is de hoes makkelijk weer op te bergen na gebruik.

Opzoek naar een hoes voor jouw scooter, aanhanger, fietsdrager of reservewiel? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Dan kijken we graag samen verder!