Winkelwagen
Gratis verzending

Bij bestellingen boven de € 25,00

Service?

Dat is bij ons heel gewoon

Vragen?

Neem gerust contact met ons op

Abonneren op RSS-feed

Accessoires

We hebben een zeer ruim assortiment in accessoires voor de auto. Van artikelen die erg praktisch zijn voor het opbergen en/of vervoeren van spullen tot aan artikelen die meewerken aan het comfort in jouw auto. 

Van plan om met de auto op vakantie te gaan? Dan bieden wij producten aan als dakkoffers, fietsdragers, dvd-spelers in hoofdsteun en nog veel meer! Dit vergroot het comfort van jouw autovakantie!

Neem eens een kijkje in de categorieën. Staat hier een product niet tussen waar naar je op zoek bent of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op. Dan bekijken we samen de mogelijkheden!

Dakkoffers en dakdragers

Je wilt op reis maar hebt net te weinig ruimte voor de bagage, denk dan eens aan een dakkoffer. Ook wanneer je geen dakrails standaard op de auto hebt is het mogelijk om een dakkoffer te gebruiken. Wij bieden dakdragers aan die je met enkele stappen monteerd op je auto. 
Promaxx zou Promaxx niet zijn als we dit niet gingen testen, we hebben een set dakdragers gemonteerd op een auto van een klant en deze is hiermee naar spanje gereden en weer terug. Zonder problemen en geen gekke geluiden kwam hij terug.

Sneeuwkettingen

Sinds kort bieden wij ook sneeuwkettingen aan, dus ga je op wintersport dit jaar en heb je een sneeuwketting nodig, kijk dan eens naar onze opties. u hoeft alleen maar de bandenmaat te selecteren en het aantal inch. Deze kunt u ook vinden op de wang van de band