Winkelwagen
Gratis verzending

Bij bestellingen boven de € 25,00

Service?

Dat is bij ons heel gewoon

Vragen?

Neem gerust contact met ons op

Wieldoppen 13 inch

Zoekt u mooie 13 inch wieldoppen tegen een scherpe prijs? Maak dan kennis met Promaxx. Wij beschikken over een zeer ruim assortiment wieldoppen van 13 inch. Zo vindt u altijd een set wieldoppen die voldoet aan uw wensen. Deze universele wieldoppen zijn geschikt voor elk merk, model en type auto. In de meeste gevallen kunt u de wieldoppen zelf monteren. Bekijk ons aanbod direct online.

5 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

De juiste inch maat wieldoppen

Voordat u een bestelling plaatst is het van belang te weten welke inch maat u nodig heeft. Dit vindt u terug op de zijkant van uw band. Hier staat een serie van letters en cijfers. Achter de letter R staan twee cijfers, in dit geval dus 13. Dit is de inch maat voor uw wieldoppen. Ook het monteren van wieldoppen van 13 inch is heel gemakkelijk. Aan de achterzijde van de wieldop zit een goot waar u de losse klemring in plaatst. Hierna zoekt u de uitsparing op, een halve maan vorm die in de rand van de wieldop zit. De uitsparing plaatst u over het ventiel en vervolgens drukt u de clips één voor één vast in het wiel.

Wieldoppen in elke maat

Heeft u de 13 inch wieldoppen gevonden waar u naar op zoek was? Plaats uw bestelling online en ontvang u aankoop binnen enkele werkdagen al in huis. Bij een besteding van € 25,- zijn de verzendkosten gratis. Naast de 13 inch varianten, beschikt Promaxx tevens over 14, 15 en 16 inch wieldoppen. Heeft u dus een verkeerde maat besteld? Geen nood, ook retourneren is bij ons geen probleem. Heeft u een vraag over onze wieldoppen? Mail of bel ons en wij helpen u graag verder.